Καταπολέμηση Κοριών

greenandhealth.gr

Green & Health

Κατασκευή και Συντήρηση Κήπων - Έργα Πρασίνου Απεντομώσεις - Μυοκτονίες - Απολυμάνσεις

Οι κοριοί ενώ φαινόταν ότι έχουν εξαφανιστεί στον Δυτικό κόσμο έκαναν πάλι την εμφάνισή τους.

Σε χώρους μαζικής εστίασης όπως ξενοδοχεία, στρατόπεδα αλλά και στα διαμερίσματα στο κέντρο της πόλης έφτασαν να γίνουν το παράσιτο που δημιουργεί το μεγλύτερο πρόβλημα.

Τρέφονται μόνο με αίμα και το τσίμπημά τους στους περισσότερους ανθρώπους προκαλλεί αλλεργική αντίδραση και έντονα συμπτώματα.

Η αντιμετώπιση τους είναι δύσκολη επειδή είναι πολύ καλά κρυμένα και είναι ανθεκτικά σε πολλά εντομοκτόνα. Η ανάθεση της αντιμετώπισης σε εξειδικευμένο συνεργείο είναι αναγκαία.

Η εταιρεία μας έχει μεγάλη εμπειρεία στην καταπολέμηση των κοριών. Σε κάθε περίπτωση θα ακολουθήσει την καλύτερη μέθοδο για να επιτύχει το αποτέλεσμα και να διασφαλίσει την ασφάλεια των ενοίκων.

Η επιθεώρηση θα εξασφαλίσει ότι δεν θα παραμείνουν εστίες στον χώρο. Η χρήση της φυσικής μεθόδου του υπέρθερμου ατμού θα εξασφαλίσει ότι θα χρησιμοποιηθεί το λιγότερο εντομοκτόνο ως και καθόλου. Η χρήση συντηριτικά εντομοκτόνου θα εξασφαλίσει την υπολειμματική δειάρκεια στην καταπολέμηση. Βασική αρχή είναι να τελειώσουμε με την πρώτη εφαρμογή.

Χρειάζεστε πληροφορίες;
Ρωτήστε μας!

Μάθε να μοιράζεσαι