Μελέτη Σχεδίαση Κατασκευή Χώρων Πράσινου

Η γνώση του αντικειμένου, η πολύχρονη πείρα, μέσα στα έργα και τις ανάγκες των πελατών, μας δίνει την δυνατότητα, αφού μελετήσουμε για την κάθε περίπτωση, τις συνθήκες, την χρήση του χώρου, τις δυνατότητες για άρδευση και συντήρηση, να προτείνουμε την καλύτερη λύση.

Η σχεδίαση και μελέτη των έργων γίνεται από πλήρη ομάδα μελετητών.

Τα σχεδιαστικά προγράμματα και ο κατάλληλος εξοπλισμός για την παρουσίαση της πρότασης θα βοηθήσουν τον πελάτη να καταννοήσει την πρόταση και να συμβάλλει δημιουργικά στην διαμόρφωσή της.

Εδώ θα συνεργαστούμε με τον κατασκευαστή του κτιρίου, ώστε να εξασφαλιστεί ο συντονισμός των εργασιών, να γίνουν οι απαραίτητες προβλέψεις, ώστε να είναι εφικτή η κατασκευή, σύμφωνα με τις προδιαγραφές που επιβάλλονται.

Εξειδικευμένα συνεργεία, συνεργασία με τους καλύτερους οίκους παραγωγής και εμπορίας φυτών, υλικών αυτομάτου ποτίσματος κλπ είναι οι βάσεις για μία καλή κατασκευή, που θα δώσει έναν ωραίο κήπο χωρίς προβλήματα στο μέλλον.

Ταρατσόκηποι, φυτά σε μπαλκόνια σε εσωτερικούς χώρους, χλοοτάπητες, βραχόκηποι, και όποια άλλη κηποτεχνική εφαρμογή κατασκευάζονται κατά τον καλύτερο τρόπο.

Χρειάζεστε πληροφορίες;
Ρωτήστε μας!

Μάθε να μοιράζεσαι